Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΟΙΚΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ είναι το πιο σύγχρονο και δυναμικό μεσιτικό γραφείο της Ξάνθης, ενώ η εμπειρία μας, καθώς και το φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο του γραφείου μας αποτελούν την εγγυημένη λύση στο χώρο των ακινήτων.
Η εμπειρία μας, η όρεξη για δουλειά, καθώς και η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχει η ΟΙΚΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, αποτελούν τα εχέγγυα για την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, αναγκαία συστατικά πλέον, για μια σωστή συνεργασία.
Ως εκτιμητές ακινήτων μπορούμε να αφουγκραστούμε τη ζήτηση της αγοράς και να δίνουμε αξιόπιστες λύσεις και αξιολογήσεις. Όλοι οι συνεργάτες του γραφείου μας, είναι άριστοι γνώστες της αγοράς ακινήτων και ως εκ τούτου μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν σε απορίες ή να σας διευκολύνουν στις οποιεσδήποτε διαδικασίες.

Γιατί πρέπει να μας εμπιστευθείτε:

  • Η ΟΙΚΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ έχει να σας προτείνει λύσεις στο οποιοδήποτε πρόβλημα σας σχετικό με τα ακίνητα.
  • Όλοι οι συνεργάτες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια και σοβαρότητα, καθώς και από άριστες γνώσεις στην αγορά ακινήτων.
  • Από την στιγμή που θα καταλήξετε στην ενοικίαση ή αγορά ενός ακίνητου έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τα πάντα (δάνειο, νομικός έλεγχος, δικηγόρος ) μέχρι την σύναψη του οριστικού συμβολαίου .
  • Η ιστοσελίδα μας συνεχώς ανανεωμένη προσφέρει προβολή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό προσελκύοντας ενδιαφερόμενους από παντού.
  • Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικό με την αγορά-πώληση-ενοικίαση ακινήτου.

 

Για κάθε σας απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Υπεύθυνος:  Αγγελής Σωτήρης 6975878984
τηλ. 2541062370, 6949738112
ΦΑΞ 2541084532
e-mail : thomas.giann@gmail.com